Luxe Badkamers Valkenswaard

Galante Natuursteen is specialist in badkamers te Valkenswaard. Baden in luxe is een toepasselijke uitdrukking. Die luxe en dan in de vorm van een badkamer in natuursteen kunt u zich nu ook veroorloven. Want zeg nou zelf wat is er mooier dan een badkamer uit echte natuursteen. En ook de prijs zal u nog meevallen, als u zich er maar even in verdiept en een vakbedrijf inschakelt.

U kunt bij ons terecht voor

  • Complete badkamers
  • Renovatie van badkamers
  • Marmer, graniet, alle natuursteen soorten
  • Wastafels, spoelbakken, badkamertegels
  • Luxe douchecabines, regendouche, badkamermeubels
  • Ook voor keukens, vloeren, trappen etc
  • Totaalprojecten: tekenwerk, ontwerp, uitvoering

VRAAG OFFERTE AAN

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren in het proces.

Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Tel: 040-251 69 86

Badkamer Wastafel Valkenswaard

Bij een luxe badkamer kunnen het wastafelblad en vloeren dezelfde natuursteensoort zijn. Ook de omranding van het bad kan van hetzelfde natuursteen gemaakt worden, waarbij rekening gehouden wordt met de adering zodat deze doorloopt in het geheel. Voor al deze toepassingen is het van belang de zaken goed door te spreken met Galante regio Valkenswaard.

Soorten Natuursteen

Naast de keuze van natuursteen platen, tegels, wastafelbladen en meer heeft u natuurlijk ook nog de keuze uit verschillende soorten natuursteen. Graniet, marmer, bonte kalksteen, leisteen en kwartsiet en hardsteen zijn natuursteensoorten die veel worden toegepast in sanitairruimtes. Wij kunnen u meer vertellen over de specifieke eigenschappen van de verschillende soorten natuursteen voor uw badkamer en op welke wijze deze het Valkenswaarde kunnen worden toegepast. Natuursteen in de badkamer kan uitstekend gecombineerd worden met andere duurzame materialen zoals glas en RVS. Ook de afwerking van natuursteen bepaalt de uitstraling van de badkamer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gepolijst oppervlak wat een prachtige hoogglans geeft. Houdt u meer van een matte afwerking? Dat is ook dat mogelijk. Voor een luxe badkamer Valkenswaard gaat u naar Galante Natuursteen. Wij bespreken graag met u uw wensen en ideeën en geeft u hierbij een deskundig advies.