Badkamers van Galante Natuursteen

Volgens ons kan een badkamer niet zonder écht natuursteen, geen enkele keramische tegel kan hiermee concurreren. Een keramische marmerimitatie, hoewel kwalitatief steeds beter, mist de kracht van echt marmer, is strak, vaak eentonig en machinaal vervaardigd. Echt marmer geeft warmte leeft en ieder stuk is uniek. Met marmer zijn de mogelijkheden in de badkamer eindeloos. Vloeren en douchwanden, maar ook wastafels en baden kunnen geheel naar wens op maat gemaakt worden.

Galante Natuursteen

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven

T: 040-251 69 86
M:info@galante.nl

Marmeren badkamers Eindhoven

Baden in luxe is een toepasselijke uitdrukking. Die luxe en dan in de vorm van een badkamer in natuursteen kunt u zich nu ook veroorloven. Want zeg nou zelf wat is er mooier dan een badkamer uit echte natuursteen. En ook de prijs zal u nog meevallen, als u zich er maar even in verdiept en een vakbedrijf inschakelt. Natuursteen veroudert niet, want wie heeft er nu nog een gifgroene badkamer uit de 70- tiger jaren? Had u toen natuursteen gekozen dan was het nog steeds niet uit de mode geweest. Natuursteen en baden lijken voor elkaar gemaakt te zijn. De Romeinen wisten dat al in hun badhuizen, daarvan zijn talloze voorbeelden in natuursteen te vinden.

Recente badkamer projecten

Badkamer Rainforest

Contrast en een uniek design door deze wandbekleding in marmer Rainforrest. Door de uitvoering in ‘open boek’ ontstaan 2 bijzondere effecten: de spiegeling van de aders geeft de achterwand een uniek beeld dat leeft, ook door het contrast met de strak witte inlichting. En de aders lopen door in de zijkanten van de wand waardoor het een massieve wand uit een blok lijkt. Eenvoud en luxe.

Badkamer Armani

Een eenvoudige, strak ontwopen badkamer in wit, beige in contrast met donker bruine marmer Armani. Bijzonder aan dit design is het contrast met de grote marmeren platen Armani Brown. Ook hier is gebruik gemaakt van de techniek ‘livre ouvert’ (open boek), waarbij de aders doorlopen bij hoeken of gespiegeld zijn bij de aansluitende platen in hetzelfde vlak.

Badkamer te Veldhoven

Mamer badkamerblad met 2 spoelbakken. Maatwerk in een kleinere ruimte. Het blad en de spiegel zijn over de gehele lengte toegepast en de kleur sluit aan bij de biezen op de vloer. Aan de andere kant van deze badkamer is bij de doucheruimte gekozen voor een sterke witte adering en grote platen waarbij de tekening van de platen doorlopen waardoor het een geheel is. Een luxe badkamer in ieder opzicht.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.