Natuursteen vensterbanken van natuursteen Eindhoven

Natuursteen vensterbanken

Natuursteen vensterbanken zijn uit alle prachtige marmers van Mario Galante Natuursteen uit voorraad te maken. In uw woonkamer wordt dat een plaatje om naar te kijken. Een vensterbank heeft vaak maar een beperkte breedte van circa 30 cm. Maar soms kan het ook een ingewikkelde vorm zijn zoals bij een erker.

Natuursteen vensterbanken inmeten

In alle gevallen kunnen wij bij Mario Galante Natuursteen een vensterbank in komen meten. Dan is die vensterbank precies pas te maken daar waar u deze hebben wilt. De uitvoering van een en ander maakt minstens 80% van het aanzien uit en wij van Galante verstaan dat vak.

Marmeren vensterbanken zijn er in allerlei wit tinten

Marmeren vensterbanken zijn er in allerlei wit tinten met veel of weinig aders, net waar uw voorkeur naar uit gaat. Kalkstenen zijn er in allerlei crème kleurige tinten. Ook daar kan er sprake zijn van een zekere adering of tint verschillen. Dat is echter minder uitgesproken dan bij marmers. Het loont in alle gevallen de moeite om de voorraad te bekijken bij Mario Galante Natuursteen. Daarmee kunt u zich beter voorstellen wat wij van Mario Galante Natuursteen voor u kunnen maken.

FAQ

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863