Schouw van natuursteen Eindhoven

Schouw

Uit alle prachtige marmers waarover Mario Galante Natuursteen beschikt is een prachtige schouw te maken. Zo een schouw wordt een sieraad in uw woonkamer waarop u met plezier uit kijkt. Bij schouwen kan het om allerlei vormen gaan, van zeer modern tot uiterst klassiek. In al die interieur stijlen kunnen wij u toepassingen van schouwen van natuursteen laten zien.

Schouwen inmeten

Bij Mario Galante Natuursteen komen we schouwen altijd in meten. Een schouw moet precies passen en aansluiten bij de bestaande schoorsteen situatie. De uitvoering van een en ander maakt het aanzien en het totale plaatje meer dan uit. Wij van Mario Galante Natuursteen verstaan dat vak.

Marmeren schouwen zijn er in allerlei tinten

Marmeren schouwen zijn in een veelvoud van wit tinten maar ook andere kleuren leverbaar. Met veel of weinig aders, net waar uw voorkeur naar uit gaat. Kalkstenen zijn er in allerlei crème kleurige tinten. Het loont in alle gevallen de moeite om de marmer en steen voorraad zelf te komen bekijken. Daar zit altijd iets bij naar u smaak. Wij kunnen u precies laten zien wat Mario Galante Natuursteen daarvan kan maken.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863