KEUKENS VALKENSWAARD

Een luxe keuken bevat prachtig natuursteen van hoge kwaliteit. Keukenbladen, ook wel aanrechtbladen genoemd, worden aangeboden in allerlei afmetingen en verschillende soorten natuursteen. Voor elke smaak en elk type keuken is er wel een keukenblad of aanrechtblad van steen te maken. Of het nu gaat om een moderne of klassieke stijl, er is altijd wel een keukenblad die past bij uw wensen en ideeën. Voor een keuken of aanrechtblad in Valkenswaard gaat u naar Galante Natuursteen. Wij kunnen u vele voorbeelden laten zien en adviseren over de eigenschappen van de verschillende natuursteen soorten.

keukens

U kunt bij ons terecht voor

  • Complete keukens
  • Renovatie van keukens
  • Marmer, graniet, alle natuursteen soorten
  • Aanrechtbladen, keukenbladen
  • Ook voor badkamers, vloeren, trappen etc
  • Totaalprojecten: tekenwerk, ontwerp, uitvoering

Vraag offerte aan

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren in het proces.

Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

[ultimate_heading main_heading=”Keuken projecten van Galante Natuursteen” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading]

Keukenbladen Valkenswaard

Natuursteen keukenbladen worden van massief natuursteen gemaakt. Er kan een keukenblad gemaakt worden van verschillende soorten natuursteen zoals graniet, hardsteen, marmer en kalksteen. De kleuren en eigenschappen vanuit de natuur blijven in stand, er is dan ook geen natuursteen aanrechtblad hetzelfde. 100% natuursteen keukenbladen hebben andere eigenschappen dan composiet keukenbladen. Galante Natuursteen kan uw keuken in Valkenswaard realiseren.

Granieten Keukenbladen

Granieten keukenbladen zijn erg populair vanwege de vele positieve eigenschappen van het materiaal. Graniet is zeer hard en daardoor bestand tegen krassen, hitte en zuren. Bovendien is deze natuursteensoort gemakkelijk te onderhouden. Graniet is verkrijgbaar in vele kleurschakelingen en kenmerkt zich door de gespikkelde, iet wat richtingloze structuur. Ook aan er soorten graniet met een meer richtinggeoriënteerde structuur, deze bijzondere Granietsoorten noemt men Gneis. Graniet is een prachtige soort die uitstekend toegepast kan worden in de keuken voor aanrechtbladen, kookeilanden en werkbladen.