Showroom Galante

Showroom

Wanneer u de showroom betreedt is aan de hoeveelheid details direct te zien dat het bedrijf een Italiaanse basis heeft. Bij binnenkomst stapt u op een fraaie vloer met bijzonder inlegwerk. Deze bijzondere vloer laat zien dat bijzonder maatwerk tot in het kleinste detail kan worden uitgewerkt.

Fabio Galante vertelt:

We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten natuursteen. We importeren deze verschillende soorten rechtstreeks uit de groeve. Zelf kiezen we de mooiste en beste blokken uit en zo zorgen wij voor een mooie, up-to-date voorraad.

Bij natuursteen is het vaak zo wanneer er iets bijzonders wordt gezocht wordt wat snel nodig is, het meestal niet meteen kan worden gevonden of niet voor de juiste prijs. Dit probleem ondervangen wij door onze gevarieerde voorraad van vaak hele blokken.

Doordat wij hele blokken importeren is het mogelijk om bijvoorbeeld uit één en dezelfde serie te maken. Dit is uit esthetisch oogpunt veel mooier en geeft een luxe, design uitstraling.

In ons magazijn hebben wij de mogelijkheid en de ruimte de verschillende platen uit te stallen en tegen elkaar aan te leggen. Het is voor de klant zo gemakkelijker om een beeld te krijgen hoe hun keuze er in werkelijkheid uit zal komen te zien. Vooral bij projecten die wij in ‘open boek vorm’ maken is dit erg prettig.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863