Vloeren

Voor vloeren is bij ons het breedste aanbod beschikbaar. Marmer, leisteen, graniet en quartsiet zijn beschikbaar in de vorm van tegels of een ander, geheel naar eigen wens, formaat. Ook de afwerking kan gekozen worden, hoogglans gepolijst of een doffere gezoete afwerking. Voorbeelden van de verschillende mogelijkheden hebben wij uiteraard beschikbaar.

Vloeren van Galante Natuursteen Eindhoven

Natuursteen als vloerafwerking komt van alle toepassingen het meest voor. Of men nu in winkelcentra, kantoorentrees, algemene ruimtes bij ziekenhuizen of in woonhuizen komt, binnen of buiten, overal komt men natuursteenvloeren tegen. Dit komt omdat natuursteen alles biedt wat ervan wordt verwacht: zakelijkheid maar ook warmte, vlakheid maar ook stroefheid en slijtvastheid. Daarnaast zijn natuursteen vloeren ook onderhoudsarm, vooral als een gepolijste of gezoete afwerking wordt gekozen. Natuursteen vloerbekleding kan uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming en levert de gebruiker een geweldig comfort.

Natuursteen voor buiten vereist een andere, stroevere afwerking dan binnen. Aan de materiaalkeuze en montage worden extra eisen gesteld; zoals blootstelling aan de zon, regen en vorst. Wij adviseren u hier graag over.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863