Badkamers

Volgens ons kan een badkamer niet zonder écht natuursteen, geen enkele keramische tegel kan hiermee concurreren. Een keramische marmerimitatie, hoewel kwalitatief steeds beter, mist de kracht van echt marmer, is strak, vaak eentonig en machinaal vervaardigd. Echt marmer geeft warmte leeft en ieder stuk is uniek. Met marmer zijn de mogelijkheden in de badkamer eindeloos. Vloeren en douchwanden, maar ook wastafels en baden kunnen geheel naar wens op maat gemaakt worden.

Badkamer van natuursteen door Galante Eindhoven

Baden in luxe is een toepasselijke uitdrukking. Die luxe en dan in de vorm van een badkamer in natuursteen kunt u zich nu ook veroorloven. Want zeg nou zelf wat is er mooier dan een badkamer uit echte natuursteen. En ook de prijs zal u nog meevallen, als u zich er maar even in verdiept en een vakbedrijf inschakelt. Natuursteen veroudert niet, want wie heeft er nu nog een gifgroene badkamer uit de 70- tiger jaren? Had u toen natuursteen gekozen dan was het nog steeds niet uit de mode geweest. Natuursteen en baden lijken voor elkaar gemaakt te zijn. De Romeinen wisten dat al in hun badhuizen, daarvan zijn talloze voorbeelden in natuursteen te vinden.

Even douchen, tandenpoetsen, scheren, smeren met crème, een badkamer is een centrale en veel gebruikte ruimte in huis, waar goed over nagedacht moet worden. Bij Galante Natuursteen Eindhoven hebben we dat meer bij de hand gehad en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden vooral in natuursteen.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863