Italiaans vloeren leggen

Italiaans leggen

De Italiaanse manier van het leggen van vloeren verschilt erg met de manier die vaak gebruikt wordt. Doorgaans worden tegels in specie gelegd en daarna gevoegd. De voegen zijn duidelijk zichtbaar en worden soms zelfs gebruikt om kleine maatverschillen in tegels op te vangen.

Kenmerkend voor de Italiaanse manier van vloeren leggen is dat de tegels naadloos gelegd worden. Het betreft een techniek die maar weinig bedrijven beheersen, wij zijn echter gespecialiseerd in deze legwijze. Om een naadloos resultaat te verkrijgen worden de tegels ‘koud’ tegen elkaar gelegd. Vervolgens worden de zeer smalle voegjes opgevuld met een vloeibaar voegmiddel in een perfect bijpassende kleur. Na het uitharden van de voeg wordt de vloer in het werk met de juiste machines en deskundigheid geslepen. Het resultaat: een op hoog niveau afgewerkte vloer die echt als één geheel oogt. Er is door deze manier van leggen geen afleiding en alle aandacht gaat naar de bijzondere en krachtige uitstraling van het natuursteen.

Het resultaat is perfect. En dit is de manier waarop Galante Natuursteen altijd heeft gewerkt en blijft doen. Door deze manier van werken krijg je het allermooiste resultaat en haal je het beste in deze vloeren naar boven. Parket wordt ook altijd geslepen en dat vinden mensen wel normaal. Wij doen dat met natuursteen, vlak, één geheel, zeer fraai.

Italiaans leggen, men zegt dat het niet kan … maar Galante Natuursteen bewijst dat het wel kan..

Bespaart geld. Vroeger werden de tegels nooit ongepolijst verkocht, dat slijpen werd pas in het werk gedaan. Als men een krat met ongeslepen tegel ziet, denkt men dat het dus een tweede soort is, maar die moeten nog worden afgewerkt. Onkunde en geen kennis dus. Galante blijft deze unieke Italiaanse legwijze aanbieden. Er is eigenlijk geen goed alternatief vindt Galante. Zo wordt de unieke deskundigheid iedere dag weer aangeboden.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863