Werkplaats

Galante staat voor service, kwaliteit en kennis van natuursteen zaken

Fabio Galante is ook hierover duidelijk:

‘ Wij staan voor kwaliteit en goede service. Al in het voortraject geven wij veel uitleg, waardoor de verwachtingen die er ontstaan ook de juiste zijn. Iedere soort natuursteen heeft andere eigenschappen en toepassingsmogelijkheden, dit moet natuurlijk besproken worden. We bespreken waar de steen toegepast moet worden en de eventuele beoogde soort, vervolgens wijden we uit over de eigenschappen van de steen en of deze geschikt is voor de gewenste toepassing.

Iedere soort natuursteen heeft unieke eigenschappen die overgebracht moeten worden. De ene ader blinkt meer dan de andere, vindt de klant dat storend of niet? Ook is er een groot verschil te zien tussen platen die nat of droog zijn, wij laten graag het verschil zien zodat de klant de juiste verwachting heeft.

Wanneer er een keuze is gemaakt bespreken wij vervolgens alle overige details zoals de kleur van de lijm en bijvoorbeeld de grootte van een facet op een wastafelrand. Wanneer alles in dit voortraject goed is besproken en uitgelegd nemen wij de opdracht met de natuursteen naar keuze, in onze eigen werkplaats en met onze eigen vakmensen in productie.”

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863

Architect ontwerpt:

complex inlegwerk

Complexe ontwerpen zijn altijd goed doordacht. Of het nu gaat het om een symbool, een logo of een grote showroom. In dit geval gaat het om een ingenieus ontwerp waarmee wordt aangetoond dat nagenoeg niets onmogelijk is met natuursteen. Galante Natuursteen vindt het van groot belang dat relaties zelf kunnen zien wat wel mogelijk is en daarom zijn voorbeelden te zien in de showroom van Galante Natuursteen.

Van ontwerp naar uitvoering

hoogwaardige natuursteensoorten

Altijd wordt de ruimte eerst goed beoordeeld en wordt een eerste schetsontwerp gemaakt. De kleuren worden gekozen van hoogwaardige natuursteensoorten. Dat is van belang omdat sommige onderdelen gebogen stroken zijn van tientallen centimeters lang en slechts enkele millimeters breed. Alle stukken worden genummerd en daarna wordt de vloer als een puzzel gelegd. Vervolgens wordt de vloer gevoegd en geschuurd volgens de Italiaanse methode. Dit vakwerk is zichtbaar in onze showroom.