Natuursteen vensterbanken

Natuursteen vensterbanken zijn uit alle prachtige marmers van Galante Natuursteen uit voorraad te maken. In uw kamer wordt dat een plaatje om naar te kijken. Een vensterbank heeft vaak maar een beperkte diepte van circa 30 cm, maar soms kan het ook een ingewikkelde vorm zijn zoals bij een erker.

Natuursteen vensterbanken inmeten

In alle gevallen kunnen wij bij Galante Natuursteen een vensterbank in komen meten. Dan is de vensterbank precies pas, daar waar u deze hebben wilt. De uitvoering van één en ander heeft veel effect op de uitstraling en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin uitstekend adviseren.

Marmeren vensterbanken zijn er in allerlei wit tinten

Marmeren vensterbanken vervaardigen wji doorgaans in allerlei wit tinten met veel of weinig aders, net waar uw voorkeur naar uit gaat en kalkstenen in allerlei crème kleurige tinten. Ook bij kalksteen kan er sprake zijn van een zekere adering of tint verschillen. Dat is echter minder uitgesproken dan bij marmers. Het loont in alle gevallen de moeite om de voorraad te bekijken bij Galante Natuursteen. Daarmee kunt u zich beter voorstellen wat wij voor u kunnen maken.

FAQ

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863