Steenstrips van Natuursteen Eindhoven

Steenstrips van Mario Galante Natuursteen

Steenstrips zijn op dit moment weer mateloos populair en zijn een van de laatste trends. Zowel in de woonkamer, keuken of badkamer zijn ze toe te passen. Met steen strips creëert u op eenvoudige wijze een robuust uitziende ruwe wand. Steenstrips zijn leverbaar in diverse steensoorten en daardoor in verschillende kleuren. De kleuren lopen uiteen in die van de marmerachtige die zijn wit van kleur tot de splijtsteen kleuren die meer roestbruin, antraciet kleurig tot zwart aan toe van kleur zijn.

Steenstrips de badkamertrend van nu

Behalve hele grote tegels in de badkamer in maten van 50 bij 50 of 60 bij 60 of zelfs complete wanden uit een stuk natuursteen, wil men als contrast op een van de wanden in steen strips uitvoeren. Grote tegels en steen strips in hetzelfde materiaal geven een luxe gevoel en een warme uitstraaling. De steenstrip op een muur geven het contract met de gladde tegel door hun ruwe onregelmatige structuur.

Bij Mario Galante natuursteen kunt u diverse steenstrip soorten bekijken en zien wat voor een effect ze hebben op de inrichting. Maak een afspraak met Mario Galante Natuursteen voor meer informatie over aanbrengen en prijzen.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863