Galante Natuursteen

Mario en Fabio Galante: unieke voorraad, 25 kleuren, ervaren en deskundige vakmensen, compleet machinepark: Italiaanse schoonheid hoogwaardig design sinds 1960 in Eindhoven.

De trots van Galante.

Grote voorraad en kennis, dat is onze schatkamer.

De grote voorraad met 35.000 m2 platen en tegels, de uitgebreide werkplaats en de deskundigheid zijn de bouwstenen van het bedrijf. Maar samenwerken begint altijd en contact, een gesprek over de wensen van de klant. En die zijn zeer divers. Van een architect die nieuwe vormen in natuursteen ontwerpt wenst. Aannemers die vaak (te) laat komen maar toch snel geleverd willen hebben tot particuliere opdrachtgevers die voor een zeer scherpe prijs toch hun woning willen verfraaien. Het kan allemaal en het gebeurt ook allemaal.

Alles begint met een goede relatie

De kracht van Galante

En daarom worden er geen zaken gedaan zonder een goede kennismaking. Wat wenst de klant en waarom. Is nagedacht over de alternatieven. Zij alle mogelijkheden wel bekend. Een goed gesprek dus tussen wensen en mogelijkheden. En daar begint de kracht van Galante. Samenwerken naar een goed resultaat.

Nooit problemen?

Natuurlijk wel: het moet anders, eerder, soms wijzigingen als het al te laat is. Maar door de deskundigheid kan zeer veel. En als er toch misverstanden zijn, dan wordt dat aan tafel in goed overleg altijd opgelost, Vriendelijk en fair. Dat is de werkstijl van galante Natuursteen in Eindhoven.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor jouw project!