Galante Natuursteen

Mario en Fabio Galante: unieke voorraad, 25 kleuren, ervaren en deskundige vakmensen, compleet machinepark: Italiaanse schoonheid hoogwaardig design sinds 1960 in Eindhoven.

De trots van Galante.

Grote voorraad en kennis, dat is onze kracht.
De grote voorraad met 35.000 m2 platen en tegels, de uitgebreide werkplaats en de deskundigheid zijn de bouwstenen van het bedrijf. Samenwerken begint altijd met contact, een gesprek. Van een architect die nieuwe vormen in natuursteen wenst. Aannemers die vaak laat in het traject komen maar toch snel geleverd willen hebben tot particuliere opdrachtgevers die voor een zeer scherpe prijs hun woning willen verfraaien. Het kan allemaal en het gebeurt ook allemaal.

Alles begint met een goede relatie

Daarom worden er geen zaken gedaan zonder een goede kennismaking. Wat wenst de klant en waarom. Is nagedacht over alternatieven. Zijn alle mogelijkheden wel bekend. Een goed gesprek dus, over wensen en mogelijkheden. En daar begint de kracht van Galante. Samenwerken naar een goed resultaat.

Nooit problemen?

Natuurlijk wel: het moet anders, eerder, soms wijzigingen als productie al gestart is. Maar door de deskundigheid kan zeer veel. Als er toch misverstanden zijn, dan wordt dat aan tafel in goed overleg altijd opgelost, vriendelijk en fair. Dat is de werkstijl van Galante Natuursteen in Eindhoven.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor jouw project!