NATUURSTEEN TRAPPEN EINDHOVEN

Galante Natuursteen levert prachtige natuursteen trappen in Eindhoven. Natuursteen trappen worden veel gezien in grote openbare ruimtes zoals musea en overheidsgebouwen. Maar een trap van natuursteen is ook een prachtige blikvanger in de hal, woonkamer of andere woonruimte. In de kunstgeschiedenis worden beroemde trappen genoemd zoals de Spaanse trappen in Rome of die van Michelangelo in de Bibliotheka Laurenciana in Florence. Trappen die vrijwel zonder uitzondering van natuursteen gemaakt zijn. Bijkomend voordeel is ook nog dat vloer en trap uit dezelfde natuursteen gemaakt kunnen worden zodat deze samen een prachtig geheel vormen. Ook buitentrappen aan een pand geven allure aan de uitstraling van het object. Bovendien zijn buitentrappen van natuursteen zeer praktisch in het natte Hollandse klimaat. Of het nu gaat om een trap voor binnen of buiten. Wij kunnen u adviseren voor de beste toepassing van natuursteen trappen.

natuursteen trap

U kunt bij ons terecht voor

  • Natuursteen binnen en buiten trappen
  • Renovatie van trappen
  • Marmer, graniet, alle natuursteen soorten
  • Traptreden, trapbekleding
  • Ook voor badkamers, vloeren, keukens etc
  • Totaalprojecten: tekenwerk, ontwerp, uitvoering

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Neem  contact met ons op. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor u.

Tel: 040-251 69 86

[ultimate_heading main_heading=”Trappen van Galante Natuursteen” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading]

Trapbekleding Eindhoven

Trappen vormen de verbinding tussen vloeren. Vloeren van natuursteen lopen vaak over in trappen. In veel gevallen worden hier dezelfde natuursteensoorten toegepast. Tegels worden dan treden en stootborden. Is de onderconstructie niet van beton maar staal, dan volstaan alleen treden. Bloktreden, massieve treden waarmee een trap wordt gevormd, komt men nog zelden tegen, hooguit in een tuinlandschap. Trapbekleding van natuursteen komt men binnen maar ook buiten tegen.

Natuursteen Eindhoven

Galante Natuursteen levert producten van prachtig natuursteen in Eindhoven. Galante Natuursteen heeft al 55 jaar ervaring in het creëren van hoogwaardige designs waar persoonlijke smaak wordt vertaald naar sfeer en woongenot. De grote voorraad met 35.000 m2 platen en tegels, de uitgebreide werkplaats en de deskundigheid zijn de bouwstenen van ons bedrijf.

Samenwerken begint altijd met contact, een gesprek over de wensen van de klant. En die zijn zeer divers. Van een architect die nieuwe vormen in natuursteen ontwerpt wenst. Aannemers die vaak (te) laat komen maar toch snel geleverd willen hebben tot particuliere opdrachtgevers die voor een zeer scherpe prijs toch hun woning willen verfraaien. Het kan allemaal en het gebeurt ook allemaal. Voor natuursteen in Eindhoven kunt u dus het best contact opnemen met Galante Natuursteen.