Natuursteen Oirschot

Galante Natuursteen levert producten van prachtig natuursteen in Oirschot. Galante Natuursteen heeft al 55 jaar ervaring in het creëren van hoogwaardige designs waar persoonlijke smaak wordt vertaald naar sfeer en woongenot. De grote voorraad met 35.000 m2 platen en tegels, de uitgebreide werkplaats en de deskundigheid zijn de bouwstenen van ons bedrijf.

Samenwerken begint altijd met contact, een gesprek over de wensen van de klant. En die zijn zeer divers. Van een architect die nieuwe vormen in natuursteen ontwerpt wenst. Aannemers die vaak (te) laat komen maar toch snel geleverd willen hebben tot particuliere opdrachtgevers die voor een zeer scherpe prijs toch hun woning willen verfraaien. Het kan allemaal en het gebeurt ook allemaal. Voor natuursteen in Oirschot kunt u dus het Oirschot contact opnemen met Galante Natuursteen.

Natuurstenen producten

Kom langs in onze showroom

Natuursteen is een fantastisch materiaal en door zijn eigenschappen zeer geschikt voor vele producten. Natuursteen geeft een woning ruimte, luxe en tijdloze uitstraling. Voor natuursteen in Best kan Galante u van dienst zijn met onder andere de volgende producten en diensten:

  • Badkamers
  • Inlegwerk op Italiaanse legwijze
  • Keukens en aanrechtbladen
  • Terras of buitenterrassen
  • Trappen en trapbekleding
  • Vloeren van marmer, graniet, leisteen
  • Wonen en woonkamers
  • Zwembaden en zwembadranden

Wat verstaat men onder natuursteen?

Natuursteen is zoals de naam al verraad gevormd door de natuur. Dit geweldige bouwmateriaal bevindt zich in de buitenste laag van de aarde: de aardkorst. Natuursteen wordt gewonnen op willekeurige plekken in de wereld, waar het aan de oppervlakte gewonnen kan worden.  Marmer, graniet en leisteen hebben een verschillende ontstaanswijze. Dat heeft gevolgen voor het bewerken met andere machines en technieken. De toepassing in en rond uw woning is altijd goed door de kunde van de ervaren vakmensen bij Galante.

Onze werkwijze

Exclusief wonen begint met een goede visie. Wat wenst de opdrachtgever voor natuursteen in Best. Zijn er uitgewerkte werktekeningen en details en weet men precies wat men als resultaat wenst. Of is er alleen een gevoel: “Het moet natuursteen worden met deze sfeer en kleuren”. Dat laatste is het leukste: samen met de opdrachtgever opbouwen. Een landhuis aankleden is geweldig, maat een fraaie scherp geprijsde vloer in een luxe etagewoning ook. Tevreden klanten vormen altijd het doel voor Galante in Eindhoven. Wij noemen dat ‘exclusief wonen’.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.