Exclusief wonen met Galante

Open haarden te Eindhoven

Twee open haarden uitgevoerd Marron Tigrato.

Marron Tigrato is een sterk geaderde marmersoort met een zeer typische bruin kleur. En juist deze kleur was door de opdrachtgever uitgezocht voor hun woning. Bij deze haarden zijn de platen ‘livre ouvert’ (open boek) toegepast. Dat betekent dat de adering doorloopt bij de hoeken. Zo ontstaat het beeld van een massief blok marmer.

Badkamer Rainforest

Contrast en een uniek design door deze wandbekleding in marmer Rainforrest. Door de uitvoering in ‘open boek’ ontstaan 2 bijzondere effecten: de spiegeling van de aders geeft de achterwand een uniek beeld dat leeft, ook door het contrast met de strak witte inlichting. En de aders lopen door in de zijkanten van de wand waardoor het een massieve wand uit een blok lijkt. Eenvoud en luxe.

Badkamer Armani

Een eenvoudige, strak ontwopen badkamer in wit, beige in contrast met donker bruine marmer Armani. Bijzonder aan dit design is het contrast met de grote marmeren platen Armani Brown. Ook hier is gebruik gemaakt van de techniek ‘livre ouvert’ (open boek), waarbij de aders doorlopen bij hoeken of gespiegeld zijn bij de aansluitende platen in hetzelfde vlak.

Badkamer te Veldhoven

Mamer badkamerblad met 2 spoelbakken. Maatwerk in een kleinere ruimte. Het blad en de spiegel zijn over de gehele lengte toegepast en de kleur sluit aan bij de biezen op de vloer. Aan de andere kant van deze badkamer is bij de doucheruimte gekozen voor een sterke witte adering en grote platen waarbij de tekening van de platen doorlopen waardoor het een geheel is. Een luxe badkamer in ieder opzicht.

Contact gegevens

Croy 39 (Industrieterrein De Hurk)
5653 LC Eindhoven
Tel: 040-251 69 86
Fax: 040-251 55 55
info@galante.nl
KvK 17071863