Hardstenen Dorpels van Natuursteen Eindhoven

Hardstenen Dorpels

Hardstenen Dorpels oftewel dorpels van hardsteen is het meest voorkomende materiaal waaruit een dorpel gemaakt wordt. In veel gevallen is de hardsteen voor de hardsteen dorpel afkomstig uit België. Hardsteen dorpels vormen de beste barrière tegen optrekkend vocht bij deurstijlen. En hardsteen is ook de natuursteen soort die voor een hardsteen dorpel het meest verwerkt wordt. Mario Galante Natuursteen maakt hardsteen dorpels in alle soorten en maten, die maar gevraagd worden

Hardsteen Dorpels oftewel hardsteen drempels

Een hardsteendorpel of hardsteen drempel vind je in een deuropening als overgang van binnen naar buiten. De laatste jaren zijn de eisen dat die hardsteen dorpel minimaal van maat moet zijn. Dat is voor Mario Galante Natuursteen geen enkel probleem gebleken.

Hardsteen Dorpels zijn er in allerlei soorten en maten

Hardsteen dorpel kan bestaan als een hardsteen dorpels met vaste neuten, hardsteen dorpel met losse neuten, hardsteen dorpels met aangelijmde neuten. Een neut is het gedeelte waarop de deurstijl aansluit. Die hardsteen dorpel en hardsteen neut kan in een keer uit een stuk hardsteen worden gemaakt of uit drie losse stukken bestaan. Mario Galante Natuursteen levert dat wat u nodig heeft.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.