Zwembaden

De vloeren van zwembaden moeten stroef zijn om uitglijden te voorkomen. Er zijn vele quartsiet soorten beschikbaar. Maar ook bijvoorbeeld marmer kan worden toegepast, de afwerking dient dan echter wel ruw te zijn om uitglijden te voorkomen. Voor de zwembadranden en bekleding zijn er vele geschikte natuursteen soorten. Onze voorbeelden tonen slechts enkele van onze vele projecten.

Sfeervol en duurzaam

Natuursteen wordt al lange tijd gebruikt voor randen bij vijvers en zwembaden. Dit komt mede omdat natuursteen een luxe en tijdloze uitstraling heeft. Het bijzondere materiaal natuursteen kan dan perfect passen in ieder uniek ontwerp. Zowel kleur, structuur als vorm zijn uitstekend te combineren met wat de vormgever voor ogen heeft.

De natuursteensoort, vorm en de afmeting dienen goed aan te sluiten bij de wens van de eigenaar. Galante Natuursteen gaat daar binnen de toepassingsmogelijkheden van het materiaal en met kennis van zaken graag in mee.

Vaak valt de keuze op een kalksteensoort of op marmer. Beide natuursteensoorten zijn gemakkelijk te bewerken, met name als het gaat om vorm en afwerking. In deze materiaalsoorten zijn er legio mogelijkheden qua kleuren en structuren. Van betaalbare gangbare materialen tot de wat meer kostbare exclusieve natuursteensoorten en zeer duurzaam en dus een goede investering.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.