Terrassen

Terrastegels zijn er van de echte hardsteen uit België, die zijn ook in verschillende oppervlakte afwerkingen te krijgen voor een speciaal effect. Een alternatief  kan ook een geschikte graniet, kalksteen of marmer zijn. Ook van splijtstenen met een meer ruw oppervlak is er een uitgebreide keuze voorhanden.

Terras tegel vloer die van binnen naar buiten doorloopt

Terrastegels worden toegepast op een terras dat vaak van binnen naar buiten doorloopt. Er zijn natuursteensoorten waarmee zowel binnen als buiten een vloer kan worden aangebracht. In dat geval moet er buiten op het terras ook sprake zijn van een betonnen ondergrond. Een tweede punt is dat de natuursteensoort er geschikt voor moet zijn. Bij Galante Natuursteen hebben we die geschikte steensoorten in huis.

Natuursteen terrastegels voegen zich prachtig in een tuin naar de daar aanwezige planten en gras. Natuursteen wordt voor allerlei prijzen aangeboden. Kleurverschillen, tintverschillen zijn bij goedkope aanbiedingen vaak een zeer groot risico. Dat heeft u bij ons allemaal niet. Mario Galante Natuursteen is een natuursteen specialist bij uitstek.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.